We use cookies.

Learn more

A K-Monitor hírei

Operatív vezetőt keres a K-Monitor

Az operatív vezető koordinálja a 10 fős szervezet belső működését, és megteremti a növekedés és szakmai fejlődés feltételeit. Olyan embert keresünk, aki tapasztalt vezető, hitelesen és tisztességesen cselekszik, a szervezet küldetését és a kollektíva integritását személyes vagy bürokratikus szempontok fölé helyezi. 

A Balaton betonba öntve - bebarangolható drónfotókon Tihany és Balatonfüred

A K-Monitor Panoráma oldalon 19 bebarangolható panorámafotó segítségével madártávlatból mutatjuk be, hogyan nyomul a magyar gazdasági-politikai elit a hétköznapi emberek és a természet kárára Tihanyban és Balatonfüreden. TÁMOGASD A PROJEKTET, HOGY ÚJ HELYEN IS FELSZÁLLHASSON A DRÓN!

VAJON A KÖVETKEZŐ VÁLSÁGOT IS TOMPÍTANI TUDJÁK MAJD AZ ÖNKORMÁNYZATOK? - RÉGIÓS KITEKINTÉS

Az elmúlt két évben régiós együttműködésben vizsgáltuk, hogyan hatnak a helyi önkormányzatiságra az újabb és újabb válsághullámok.

Hogy lehetne átláthatóbb a politika finanszírozása Magyarországon?

Az elmúlt évek, hónapok, hetek kampányfinanszírozási botrányai kapcsán ismét előszedtük, hogy milyen lépésekre lenne szükség a kampányfinanszírozás és a politikai hirdetések megfelelő szabályozása érdekében.

MIT REAGÁLT A KORMÁNY A KORRUPCIÓELLENES MUNKACSOPORT JELENTÉSÉRE? - A K-MONITOR ÁLLÁSPONTJA

Május végén elkészült a Kormány tájékoztatása az EU-s nyomásra létrehozott paritásos szervezet, a Korrupcióellenes Munkacsoport még idén március 13-án elfogadott első, éves jelentéséről, amely többek között javaslatokat tartalmazott a korrupciós kockázatok kezelésére. A jelentés elfogadását a K-Monitor képviseletében eljáró munkacsoporti tag nem támogatta.

Milyen legyen a budapesti közösségi költségvetés?

BUDAPEST FŐVÁROS ÖNKORMÁNYZATA TÁRSADALMI EGYEZTETÉSRE BOCSÁTJA A FŐVÁROSI KÖZÖSSÉGI KÖLTSÉGVETÉS ÁLTALÁNOS SZABÁLYAIRÓL SZÓLÓ RENDELET KONCEPCIÓJÁT. EZEK A K-MONITOR JAVASLATAI.

Add az 1%-od a korrupció ellen!

Segíts minket, hogy hatékonyan monitorozhassuk a magyar közpénzek sorsát a Korrupcióellenes Munkacsoportban és azon kívül! Néhány gombnyomással felajánlhatod személyi jövedelemadód egy szeletét nekünk!

JELENTKEZTÜNK AZ UNIÓS HELYREÁLLÍTÁSI TERV MONITORING BIZOTTSÁGÁBA

A kormány nemrég uniós nyomásra nyílt pályázatot hirdetett a helyreállítási terv (HET) monitoring bizottságában való részvételre. Jelentkeztünk.

A K-Monitor beadta jelentkezését az antikorrupciós civil munkacsoportba

Szeretnénk minden lehetséges módon követni a kormányzati antikorrupciós jogalkotás alakulását, elmondani a javaslatainkat és tájékoztatást adni az intézkedések sorsáról. 

10 év alatt 7 ezer milliárd forint agrártámogatást osztottak ki Magyarországon

Tíz éve jelent meg először a K-Monitor elemzése az agrártámogatások elosztásáról. Ebből az alkalomból a szokásos éves agrárelemzés mellé egy új, a mezőgazdasági támogatások rendszerét részletesebben bemutató honlap is készült, amely kereshetővé teszi az elmúlt évek támogatási adatait.

Mutass többet

Sorrend