K-monitor

We use cookies.

Learn more

Lorem ipsum dolor sit amet, vim nemore eripuit ut, vix in animal scaevola. Ei scripta fastidii eam, ea nobis tibique vel. Et interesset complectitur cum, iusto vulputate vis ut. Has at populo graeci fabellas. Quo ut natum decore verear, ut prima tritani qui.

Technológiával, tudással és részvétellel
a korrupció ellen

Add nekünk 1%-od, hogy munkánkat továbbra is függetlenül végezhessük! Adószám: 18193288-1-42

Tevékenységeink Mit csinál a K-Monitor?Bővebben

storage

Adatbázis

Az ország legnagyobb korrupciós-közpénzes sajtóadatbázisát azért működtetjük, hogy az ilyen ügyek ne vesszenek el a süllyesztőben. Keress személyekre, intézményekre, böngéssz település vagy szektorok szerint vagy ezek kombinációjában!
phone_iphone

Technológia

A technológia fejlődése olyan eszközök létrehozására ad lehetőséget, amelyek segítségével újszerűen tehetünk az állam átlátható működéséért és az állampolgári részvételért.
mic

Érdekérvényesítés

A rendszerszintű korrupciós problémákon túl, rávilágítunk a közbeszerzések, a vagyonnyilatkozati rendszer és a pártfinanszírozás visszáságaira, kitartunk az információ-szabadság és javaslatokkal segítjük a jó kormányzást.
event_note

Események

Legyen szó egy szűk körűbb szakmai meetupról, 24 órás hackathonról vagy adatfelszabadító hajnalról, eseményeinket a hatékony érdekérvényesítés, az átláthatóság erősítése és a közös tudás terjesztése végett szervezzük.
search

Kutatás

Fontosnak tartjuk a közpénz felhasználásával és a korrupcióval kapcsolatos szemléletformálást és ismeretterjesztést is, amihez kutatásainkkal, elemzéseinkkel és ajánlásainkkal járulunk hozzá.
chat

Tanácsadás

A K-Monitor civil tevékenysége mellett megbízásra is végez szakértői, kutatói és tanácsadói munkát a működésünkkel kapcsolatos témákban. Legyen a partnerünk!

Adatbázis Több mint 40.000 cikk a közpénzekrőlTovább az adatbázisra

Legújabb

Az ország legnagyobb korrupciós-közpénzes sajtóadatbázisát azért működtetjük, hogy az ilyen ügyek ne vesszenek el a süllyesztőben. Keress személyekre, intézményekre, böngéssz település vagy szektorok szerint vagy ezek kombinációjában!

Technológia Íme a digitális eszköztárunkTovább a technológiára

EXSZABI

A nol.hu felfüggesztése után önkéntes programozókkal építettünk egy az Internet Archive-ra épülő alternatív archívumot.
Próbáld ki!

opendata.hu

Ingyenes és nyilvános magyar adatkatalógus, ahová bárki szabadon feltölthet szerzői jogvédelem alatt nem álló, nyilvános, illetve közérdekű adatokat, adatcsomagokat.
Próbáld ki!